Access

Bars

Pokušali ste sa meditacijom, svesnim disanjem, različitim praksama – ali ne možete dovoljno dugo da utišate svoj um da biste osetili blagodati ili vam je iscrpljujuće pratiti sve ove prakse?
Još uvek vam se iste situacije ponavljaju iznova i iznova?

Šta je to Access Bars® tehnika?

Access Bars™ je set od 32 tačke na glavi, koje se aktiviraju laganim dodirom.

Ove tačke sadrže sve misli, ideje, uverenja, osećaje i razmatranja koja smo prikupili tokom života. Bars tretmanom se lagano tope i otpuštaju sve te guste, fiksirane tačke gledišta zbog kojih smo zaglavljeni i ne znamo kako da izađemo iz svega što se iznova i iznova ponavlja.

Primenom ove nežne, neinvanzivne, tehnike promene su brzo vidljive u svim životnim sferama – finansije, odnosi, zrdavlje, posao…

Kome je namenjena Access
Bars® tehnika?

Bars® tretmani nemaju nikakvih kontraindikacija, mogu se raditi maloj deci, trudnicama, starijim osobama, kao i osobama koje koriste pejsmejker.

Šta ćete naučiti na Bars® obuci?

Na Bars obuci® ćete za jedan dan (8 sati), potpuno ovladati tehnikom. Naučitćete kako da radite Bars® tretmane drugima, kao i sami sebi. Takođe naučićete i izjavu čišćenja (clearing statement), kao i dodatne Access-ove alate koje možete koristiti uz Bars® ili posebno.

Obuka se sastoji iz teorijskog i praktičnog dela. Prvo pogleda uvodni film osnivača, a zatim se prelazi na praktičan rad – 2 tretmana se daju i 2 tretmana se prime. Nakon prvog ciklusa tretmana postoji pauza u trajanju od sat vremena.

Nakon završene Bars obuke dobija se zvanje Access Bars® Practicioner, dobijate priručnik sa detaljnim uputstvima, šemu svih tačaka, kao i internacionalni sertifikat sa kojim možete raditi bilo gde u svetu.

Preduslova nema, svako može da završi Bars obuku

Učešće na obuci iznosi:

28.000 ili 240e dinara ukoliko pohađate prvi put
14.000 dinara ukoliko pohađate drugi put ili imate između 16 i 19 godina
– za decu do 15 godina obuka je besplatna uz roditelja koji pohađa obuku

 

Plaćanje se vrši bankarskom transakcijom na račun firme.

Naučno istraživanje

Access Bars™ je set od 32 tačke na glavi, koje se aktiviraju laganim dodirom.

Ove tačke sadrže sve misli, ideje, uverenja, osećaje i razmatranja koja smo sačuvali. Bars tretmanom se lagano tope i otpuštaju sve te guste, fiksirane tačke gledišta zbog kojih smo zaglavljeni i ne znamo kako da izađemo iz svega što se iznova i iznova ponavlja.

Primenom ove nežne, neinvanzivne, tehnike promene su brzo vidljive u svim životnim sferama.

Često postavljana pitanja

Naravno! Na obuci ćete naučiti i kako!

Dužina trajanja tremana zavisi od toga da li osobi radite sve tačke ili samo neke. Ukoliko radite samo neke tačke – 20 minuta, ukoliko radite ceo treman onda može trajati 45-60 minuta. Tretman kod dece može trajati 20-30 minuta.

Ne u toku samog tremana. Ukoliko praktikujete druge tehnike, možete ih raditi nevezano za Bars.

Da! Obuka za decu do 15 godina je besplatna uz prisustvo roditelja koji takođe završava obuku. 

Ne, na obuci se uči kako da ne preuzimate sadržaj drugih ljudi.

Nema ograničenja, može se raditi svakog dana.