Access

Bars obuka

Access Bars® je veoma prijatan tretman poput lagane masaže glave, koji se može primenjivati na bebama, trudnicama i svima koji smatraju da im je potreban. Izvodi se tako što se ruke polože na glavu klijenta (koji leži ili sedi) i aktiviraju se 32 BARS® tačke. One čuvaju memorisane elektromagnetne komponente svih naših misli, ideja, stavova, strahova, odluka i verovanja koje smo ikada imali o raznim oblastim života – izlečenju, novcu, starenju, telu, kontroli, svesnosti, kreativnosti, energiji … itd.

bars.obuka

Benefiti Access Bars® tehnike

Svaka misao, ideja, stav, odluka ili uverenje koje smo fiksirali učvršcuje energiju i ograničava našu sposobnost da na tom području života učinimo bilo šta sa lakoćom. Zbog toga se često dešava da imamo osećaj kao da smo se zaglavili u nekom delu svog života odakle ne možemo ni napred ni nazad…
Bars® tretmanom se lagano tope te guste, fiksirane energije zbog kojih smo zaglavljeni i ne znamo kako da izađemo iz začaranog kruga. Sa ovim tretmanom sa lakoćom otpuštamo sve ono što nam ne treba …
Bars® tačke se aktiviraju laganim dodirom i tako omogućuju energiji da nesmetano teče i otpusti naboje koji nas u životu ograničavaju i onemogućavaju da napredujemo i istinski živimo život kakav na svesnom nivou želimo.

Prednost ove tehnike je što su promene vidljive brzo u svim sferama života.

Kome je namenjena Access
Bars® tehnika?

BARS™ tretman primenljiv na svima – jer je negujuć i nema neželjenih dejstava.Preporučljiv je posebno ljudima koji su u kontinuiranom stresu, menadžerima, studentima, djacima, sportistima, ali i maloj deci i trudnicama … Kao i svima koji žele promenu u bilo kom segmentu života – ili samo žele da se dobro opuste i otpuste sve što ih pritiska.
Posebni rezultati primene Bars tretmana su primećeni u radu sa decom koja su hiperaktivna, nervozna, koja imaju strahove i blokade, probleme sa samopouzdanjem, snom i koncentracijom. Ovaj tretman ih nežno opusti i deca se raduju svakom sledećem tretmanu.
Takođe ljudi koji imaju strahove, blokade, nedostatak sna i koncentracije, odlično reaguju na ove tretmane i veoma brzo osećaju olakšanje. Menadžeri koji su pod konstantnim stresom, kada primaju Bars imaju bolji focus, više jasnoće i smirenosti i postižu bolje rezultate.

Bars® tretmani nemaju nikakvih kontraindikacija, mogu se raditi maloj deci, trudnicama, starijim osobama, kao i osobama koje koriste pejsmejker.

Osoba koja prima Bars ® tretman:

• ne mora da zna šta se otpustila i iz kog je to vremena,
• ne treba da se suoči sa prošlošću da bi promenila sadašnjost,
• treba da zna da nema neželjenih efekata i kontraidnikovanih stanja – može se primenjivati na bebama i trudnicama, zdravim i bolesnim ljudima
• ne treba da veruje u Bars™ tretman da bi on delovao …

Posle primljenog Bars™ tretmana u najboljem slučaju ceo vaš život se može promeniti na bolje u svakom pogledu, u najgorem slučaju možete se osećati lagani, opušteni kao posle izvrsne masaže.

Zašto biste naučili Access Bars™ tehniku?​

• Da pomognete sebi, svojoj deci, porodici, klijentima sa kojima radite;
• Da se oslobodite suvišnih misli, stresa i buke u glavi;
• Da budete zdravi i vitalni;
• Da olakšate komunikaciju na poslu ili sa partnerom, porodicom;
• Da postignete bolje rezultate u sportu;
• Da kreirate više novca;
• Da utemeljite svoj život na potpuno novim osnovama;
• Da konačno budete Vi kreator svog Života;

Šta vam donosi Access Bars® obuka?

Na Bars® obuci ćete za jedan dan (8 sati), potpuno ovladati tehnikom. Naučitćete kako da radite Bars® tretmane drugima, kao i sami sebi. Takođe naučićete i izjavu čišćenja (clearing statement), kao i dodatne Access-ove alate koje možete koristiti uz Bars® ili posebno.

Obuka se sastoji iz teorijskog i praktičnog dela. Prvo pogleda uvodni film osnivača, a zatim se prelazi na praktičan rad – 2 tretmana se daju i 2 tretmana se prime. Nakon prvog ciklusa tretmana postoji pauza u trajanju od sat vremena.

Nakon završene Bars obuke dobija se zvanje Access Bars® Practicioner, dobijate priručnik sa detaljnim uputstvima, šemu svih tačaka, kao i internacionalni sertifikat sa kojim možete raditi bilo gde u svetu.

Preduslova nema, svako može da završi Bars obuku

Učešće na obuci iznosi:

28.000 ili 240e dinara ukoliko pohađate prvi put
14.000 dinara ukoliko pohađate drugi put ili imate između 16 i 19 godina
za decu do 15 godina obuka je besplatna uz roditelja koji pohađa obuku

Plaćanje se vrši bankarskom transakcijom na račun firme.

Često postavljana pitanja

Naravno! Na obuci ćete naučiti i kako!

Dužina trajanja tremana zavisi od toga da li osobi radite sve tačke ili samo neke. Ukoliko radite samo neke tačke – 20 minuta, ukoliko radite ceo treman onda može trajati 45-60 minuta. Tretman kod dece može trajati 20-30 minuta.

Ne u toku samog tremana. Ukoliko praktikujete druge tehnike, možete ih raditi nevezano za Bars.

Da! Obuka za decu do 15 godina je besplatna uz prisustvo roditelja koji takođe završava obuku. 

Ne, na obuci se uči kako da ne preuzimate sadržaj drugih ljudi.

Nema ograničenja, može se raditi svakog dana.

Sertifikovani fascilitatori Access Bars tehnike

Jelena Milanović i Igor Ergić

Naši dragi polaznici